Direkte opprykk til klasse 3!!!

I går gikk vi rallystevne i Drammen Brukshundklubb. Det var et enkeltstevne, og for min del deltok jeg mest som trening for klasse 2 til Morokulien om to uker. Odin gikk veldig bra, og bedre fra starten enn tidligere. Jeg ble likevel overrasket over at ikke bare ble vi nr. 2 i klassen, men fikk 190 poeng og dermed DIREKTE OPPRYKK!!! Jeg er så utrolig stolt av oss begge at vi har fått til dette. Målet for Morokulien om to uker var å få minst et napp til for opprykk, men vi går nok likevel klasse 2 der for treningens del. Kovu var med på stevnet, og var tilskuer. Han var relativt grei og avslappet selv om det var en del hunder rundt. Vi tok en tur innom Drammen hundepark etterpå for hans del, men han var sliten etter stevnet og ikke så veldig interessert i de andre, og ble villig med meg hjem etter ganske kort tid.

Vi har også begynt på nytt Caniscup-kurs, og trener på første øvelser «gå rundt stol» og fellessitt. Den førte øvelsen er jo nyttig for klasse 3 i rally når han skal gå rundt kjegle med stå. Hovedmålet med kurset for vår del er selvekonkurransetreningen og få topp motivasjon helt fra start!

Kovu ble stilt ut på Bjerke, denne gangen av Kristin. En hund i klassen før oss trakk seg på tannvisninga og fikk KIP, så jeg var veldig spent ettersom Kovu trakk seg på Drammen og hos dyrlegen en uke tidligere. Kovu trakk seg en god del på tannvisninga men dommer fikk lov til å ta på resten av kroppen og gav ham blått. Ikke helt fornøyd, men definitivt bedre enn KIP! Nå trener vi masse på å ta på og se på. En mulig årsak til at han har begynt å vegre seg litt er at vi har vært og tømt analkjertler to ganger nå, og han har tydelig hatt vondt der. Vi har begynt å gi tørrfôr igjen, siden han rett og slett fikk for lite/tørr avføring med bare Vom og Hundemat til at han får tømt kjertlene på naturlig vis.

Ellers skal Kovu debutere i rally på Morokulien, siden vi likevel skal dit alle sammen. Tollef skal gå en klasse 1 første dagen, og jeg andre dagen. Det er mest for moro skyld, men om han har en god dag så kan det gå bra å komme gjennom en klasse 1-bane uten disk.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s